5 favoriete gerechten van onze houtskool grill

5 favoriete gerechten van onze houtskool grill

donderdag 4 juli 2019

Bij Fenicie kun je naast onze populaire gerechten zoals Falafel, Hummus en Baba Ghanoesh genieten van onze gerechten die wij bereiden op onze houtskool grill. Een houtskool grill geeft een mooi stuk vlees of vis een heerlijke smaak. In dit artikel hebben we onze 5 favoriete vleesgerechten geselecteerd. Welke is jouw favoriet?

Rib-eye

Ben je gek op Rib-eye? Dan zit je bij Fenicie helemaal goed. We serveren een 250 gram Rib-eye met fenician friet en een spinazie melange.

De rib-eye bevindt zich in de fijne rib. Om precies te zijn: in het verlengde van de dunne lende. Dit stukje vlees is botermals en voorzien van een klein randje vet. Deze vleesstructuur is uniek. Het vet zorgt ervoor dat het vlees lekker mals blijft tijdens het bereiden.

T-bonesteak

Nog een populair gerecht op onze kaart, is de T-bone steak (600gr.) geserveerd op Libanese wijze, benieuwd hoe ? kom een keer langs en ervaar de smaak sensatie.

T-bonesteak is een stuk rundvlees dat uit de dunne lende komt. Je herkent het direct aan de welbekende T-vorm. Een mals stuk vlees met een volle vlees smaak.

Fatet Kebab

Onze lamsgerechten zijn stuk voor stuk aan te raden, maar de Fatet kebab met een saus van warme yoghurt en tomaat staat toch wel met stipt op nummer 1.

Fatet kabab is een Libanese klassieker. Het heerlijke lamsgehakt zijn zacht en mals van smaak in combinatie met het heerlijke krokante Libanese brood en saus.

Bonfile

Ossenhaas op een bed van witte bonen, champignons sjalotten en pastrami. Dit gerecht is niet voor niets een gerecht dat erg populair is bij onze gasten. Een ossenhaas wordt gezien als het meest malse, zachte stuk vlees.

Kebab

In onze top 5 mag natuurlijk de Kebab niet ontbreken. Heerlijk kalfsgehakt aan het spies geserveerd met een seizoen saladefata stijl: combinatie van warme yoghurt en tomatensaus.

Maak kennis met de Libanese keuken!

Fenicie heeft in de maand Mei en Juni een kennismakingsmenu. Dit is een unieke kans om kennis te maken de Libanese keuken. Reserveer nu het Kennismakingsmenu Diner ter waarde van €50,- voor maar €32,50 en ervaar een ware culinaire rondreis door Libanon. Inclusief een welkomstdrankje. Deze kennismaking is geldig van zondag tot en met woensdag.

Ben je nieuwsgierig geworden? En kan je niet wachten om je te laten verrassen door onze culinaire keuken? Reserveer dan voor het kennismakingsmenu. Zet dan in het opmerkingenveld "KENNISMAKINGSMENU".  We hopen je snel te zien bij Fenicie.

 


Terug

Laatste nieuws