Bij Fenicie is er voor ieder wat wils!

Bij Fenicie is er voor ieder wat wils!

maandag 13 mei 2019

Het maakt niet uit of je vlees of vis eet of dat je vegetarisch bent, bij Fenicie is er voor ieder wat wils. Geniet met ze alle van de lekkere gerechten die bij ons op het menu staan.

Ben je vegetarisch? Dan hebben we volop keuze. Want de Libanese keuken staat bekend als een gezonde en verfijnde keuken die veelal vegetarisch is. Het is een zeer gevarieerde keuken, rijk aan smaken, geuren en kleuren. En als je een vlees of vis eter bent, kom je ook niets tekort bij Fenicie!

We hebben volop keuze uit de beste kwaliteit vlees en vis, die wij bereiden op onze houtskool grill. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je hier wat meer over.

Onze houtskool gegrilde gerechten!

Naast alle heerlijke hummus, salades en koude en warme mazza’s, hebben wij bij Fenicie ook volop keuze uit gerechten die wij bereiden op onze houtskool grill. Dit zijn vis, vlees en groente gerechten.

Ben je gek op een goed stuk gegrild vlees? Dan zit je bij Fenicie zeker goed! Kies voor onze Rib-Eye geserveerd met fenician friet en een spinazie melange, of onze  Entrecote geserveerd op een bodem van pikant gegrilde tomatensaus en wat dacht je van onze op traditionele wijze gemarineerd gegrilde lamskoteletten.

En voor de vis liefhebbers raden we zeker de gegrilde pijlinktvis met een vulling van feta, pastrami, spinazie en verse kruiden aan of de 3 soorten gegrilde vis met een zeevruchten rijst.

Bij Fenicie is er volop flexibiliteit voor elke gast met speciale dieetwensen en met elke allergie kan rekening gehouden worden.
Fenicie heeft in de maand Mei en Juni een kennismakingsmenu. Dit is een unieke kans om kennis te maken de Libanese keuken. Reserveer nu het Kennismakingsmenu Diner ter waarde van €50,- voor maar €32,50 en ervaar een ware culinaire rondreis door Libanon. Inclusief een welkomstdrankje. Deze aanbieding is geldig van zondag tot en met woensdag.

Ben je nieuwsgierig geworden? En kan je niet wachten om je te laten verrassen door onze culinaire keuken? Reserveer dan voor het kennismakingsmenu. Zet dan in het opmerkingenveld "KENNISMAKINGSMENU".  We hopen je snel te zien bij Fenicie.


Terug

Laatste nieuws