Shared dinning bij Fenicie!

Shared dinning bij Fenicie!

maandag 15 april 2019

Shared dinning is hot! En daar weten we alles vanaf. Fenicie is een shared-dining concept! Bij Fenicie krijg je samen met jouw tafelgenoeten een culinaire reis door Libanon om nooit meer te vergeten.

Naast genieten van de lekkere gerechten die wij serveren, is eten ook vooral een sociale gelegenheid. Tijdens de shared dininig experiens beleeft je het eten intenser en voel je je meer één met jouw tafelgenoten.

Maar waarom is shared dining nou nog meer zo leuk? Wij zetten een paar voordelen voor je op een rijtje. Lees je mee?

Je hebt meer keuzevrijheid

Heb je altijd moeite met het kiezen van een gerecht in een restaurant? Dan is shared dinning zeker wat voor jou.  Je kunt van alles wat proeven en je hebt niet langer meer één bord voor je staan. Bij Fenicie krijg je verschillende mazza’s, salades en natuurlijk onze op houtskool gegrilde vis en vlees. Hoe lekker is dat!

Daarnaast is er bij Fenicie volop flexibiliteit voor elke gast met speciale dieetwensen en met elke allergie kan rekening gehouden worden.

Samen genieten!

In tegenstelling tot de traditionele a la carte gerechten, zit je met shared dining met elkaar aan tafel en deel je de verschillende gerechtjes met elkaar. Het samenzijn en de gesprekken staan centraal en je beleeft het eten veel intenser.  

Geen voedselverspilling.

Niemand vind het leuk om eten weg te gooien. Dat is natuurlijk zonde van het eten en zonde van het geld. Daarnaast is het ontzettend oneerlijk om eten weg te gooien, terwijl andere mensen het juist zo hard nodig hebben.

Met shared dining gaan wij voedselverspilling tegen. In de keuken gaan wij bewust met het eten om en proberen we zoveel mogelijk producten voor verschillende gerechten te gebruiken. Al onze producten die wij gebruiken zijn altijd super vers en van de beste kwaliteit.

Reserveer snel!

Dus waarom maar één gerecht kiezen terwijl je juiste zoveel verschillende gerechtjes kunt proeven? Ben je nieuwsgierig geworden? En kan je niet wachten om je te laten verrassen door onze culinaire keuken? Maak dan snel een reservering  en dan zien we je snel!  


Terug

Laatste nieuws